Barbecue van Leefbaar E403, ‘samen sterk’ op zaterdag 24 augustus werd een ongekend succes! Bekijk de reportage op Focus-WTV

Barbecue van Leefbaar E403, ‘samen sterk’ op zaterdag 24 augustus werd een ongekend succes! Bekijk de reportage op Focus-WTV

Met de barbecue wilde het Burgerplatform geld in het laatje te brengen om de verdere procedure te bekostigen. Dit bleek een schot in de roos. Het comité draaide als een geoliede machine en de kaartenverkoop liep als een trein. Meer dan 800 mensen kwamen naar de barbecue, een gigantisch succes!
Bekijk de video

Vrije bijdragen kunnen nog steeds gestort worden op het rekeningnummer van het Burgerplatform Leefbaar E403. Stuur eerst een mail naar BurgerplatformLeefbaarE403@gmail.com (zie ook contact)

Onze barbecue kende dus een enorm succes. Heel veel mensen steunen Burgerplatform en vinden dat de hoogspanningslijn er niet mag  komen. Denk ook aan onze sponsors van dit evenement. Klik op de figuur om de vermeldingen helemaal leesbaar te zien.

 

Via deze weg willen we ook iedereen bedanken voor de meer dan 2500 suggestieformulieren die we mochten ontvangen einde juni, naast de formulieren die rechtstreeks via het loket ingediend zijn.

Meer nieuws ivm de suggesties valt te verwachten tegen eind 2019. Het planteam van Ventilus werkt nu aan een plan van aanpak over hoe het wil komen tot een scopingnota. In die scopingnota worden de te onderzoeken alternatieven, varianten en milieueffecten vastgelegd die in de suggesties aangekaart werden..

Daarna, tegen eind 2020 wordt het openbaar onderzoek verwacht waar officiële bezwaren kunnen ingediend worden.

 

U kan nog steeds een bedrag storten om onze vereniging te steunen. Alle gegevens op de contactpagina (klik)
Stuur eerst een mail naar BurgerplatformLeefbaarE403@gmail.com met uw gegevens, wij contacteren u dan.

 

Wij bedanken alvast iedereen voor de huidige en toekomstige steun, in welke vorm dan ook.

Wij voelen ons gesterkt door jullie steun en gaan voor “Neen aan de Ventilus Hoogspanning”

Wordt vervolgd….