Ribbetjesfestijn@Home

Ribbetjesfestijn@Home

Burgerplatform Leefbaar E403 organiseert een ribbetjesfestijn@home – weekend 13/14 november 2021
Op zaterdag 13 november gaat  het Burgerplatform Leefbaar E403 de baan op. Dit keer om jullie te verwennen met een lekker ribbetjesmenu, geleverd aan huis. Steun de vzw en noteer alvast deze datum en nodig familie en vrienden uit.

Steun Burgerplatform Leefbaar E403 en bestel nu jullie ribbetjesmenu’s!
Voor €16 per persoon kunnen wij jullie op zaterdagnamiddag 13 november het volgende menu leveren: ribbetjes, slamix met worteltjes en tomaat, frietjes en chocolademousse.   Eén menu is ruim voldoende voor 2 kinderen.
Om de producten in optimale omstandigheden bij u te leveren, kiezen we voor verse en voorverpakte producten. De ribbetjes kunnen zowel op zaterdagavond of de zondag gegeten worden. Jullie kiezen wat jullie het beste uitkomt. Dus nodig je vrienden uit en wij zorgen voor het eten!!

Woon je in een straal van 20km rond de afrit van Lichtervelde, dan leveren we met plezier aan huis. In het andere geval of als je dat verkiest, kan ophaling georganiseerd worden bij één van onze leden.
Vermeld deze wens dan uitdrukkelijk bij je bestelling.

Hoe bestellen?

Waarom is jullie steun zo belangrijk?
Acties rond het Ventilus project en juridische ondersteuning kosten geld. We hebben jullie steun dan ook hard nodig. Uw en onze gezondheid blijft onze topprioriteit. Wij willen blijven doorzetten. De burgergroepen hebben er een belangrijk aandeel in dat de procedure rond het Ventilusproject van Elia momenteel sterk in vraag gesteld wordt.
Nog geen moment is uw Burgerplatform Leefbaar E403 gestopt met onze kritische stemmen te laten horen. Met vele spandoeken blijft ons protest zichtbaar in het straatbeeld. Waar het kan laten we van ons horen, ook  in de media.

Wat hebben we reeds verwezenlijkt 
Door het gebrek aan draagkracht bij de bevolking werd uiteindelijk een intendant aangesteld. We eisten en verkregen bijkomend onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van 6 GW-hoogspanningslijnen.  Goed geïnformeerd en voorbereid zit o.a. uw Burgerplatform Leefbaar E403 met experten rond de tafel om te zorgen dat alle gezondheidsrisico’s en alternatieven worden onderzocht.

Samen sterk voor toekomstige acties!
De afgelopen twee zomers heeft Corona ons ervan weerhouden om een event te organiseren waarmee we onze kas weer kunnen spijzen. Laat ons, nu het weer kan, allen samen zorgen dat we sterk staan om ook in de toekomst verder onze belangen te verdedigen.
Het is ons aanhoudend protest dat ervoor zorgt dat er naar ons geluisterd wordt.
Dit kunnen we alleen volhouden wanneer we een financiële buffer hebben. We moeten er rekening mee houden dat er weer strengere maatregelen kunnen komen, die ons opnieuw een tijdje in onze fondsenwerving zullen beperken. Momenteel is de tussenkomst van juristen nog beperkt gebleven, maar vermoedelijk zullen de kosten hiervoor binnenkort serieus de hoogte ingaan. Tot slot zullen we onze initiële belofte houden: het geld dat uiteindelijk in onze kas overblijft gaat integraal naar goede doelen.

Hoe bestellen?

We zijn onze sponsors heel dankbaar dat ze onze acties willen steunen.
Klik op de afbeelding hieronder om onze sponsors goed te kunnen lezen!

Geef een reactie